Heinähattu ja Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuvan ennakkonäytös

Joulu on jo nurkan takana - joko kaikki joululahjat on ostettu?

Tilkasten-Värrin Sukuseuran seuraava aktiviteetti on HEINÄHATTU JA VILTTITOSSU JA ÄRHÄKKÄ KOULULAINEN -elokuvan ennakkonäytös sunnuntaina 9.2.2020 klo 15:00 Kino Piispanristin tiloissa (Jännekatu 2, Kaarina) ja liput tulevat myyntiin nyt!

Elokuva perustuu sukuseuran jäsenten Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan Heinähattu ja Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen.

Elokuvan merkittävissä rooleissa:

• Heinähattu - Emelia Levy
  • Vilttitossu - Matilda Pirttikangas
  • Hanna - Niina Lahtinen
  • Matti - Joonas Nordman
  • Isonapa - Janne Kataja
  • Rillirousku - Lari Halme
  • Helga Alibullen - Pirjo Heikkilä
  • Halise Alibullen - Krisse Salminen
  • opettaja Annukka - Aksa Korttila

Heinähattu on juuri aloittanut koulun, jossa hän oppii paljon uusia jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse. Asiasta seuraa soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit, sekä kyläpoliisit Isonapa ja Rillirousku.

TOIMI NÄIN:

Ilmoittaudu/ilmoita seuraavasta linkistä (tästä) osallistujien (lahjan saajien) nimet.

Maksa ilmoittautumalla varaamasi liput à 15 €/osallistuja Tilkasten-Värrin sukuseuran tilille FI03 4711 1020 0082 31 ja kirjoita maksun viestikenttään kaikkien osallistujien nimet.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti ja 9.2.2020 on varsin pian.

Jos annat lipun lahjaksi, niin avaa liite ”lahjalippu” niin voit tulostaa sen tai lähettää liitteen lahjan saajalle sähköisesti.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Ja tapaamisiin elokuvanäytöksessä 9.2.2020 !!!

Tilkasten-Värrin sukuseura ry:n
”Nuorentajat” -toimikunnan puolesta