RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA -elokuvan ennakkonäytös

Tilkasten-Värrin Sukuseuran seuraava aktiviteetti on

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PULLISTELIJA -elokuvan ennakkonäytös su 27.1.2019 klo 14.00 Kino Piispanristin (linkki) tiloissa (Jännekatu 2, Kaarina) ja

sen liput tulevat myyntiin nyt!

Elokuva perustuu sukuseuran jäsenten Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan Risto Räppääjä ja pullistelija.

Elokuvan merkittävissä rooleissa:

Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg

Rauha Räppääjä – Pamela Tola

Pakastaja-Elvi – Jenni Kokander

Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa

Bill Pöntinen – Timo Lavikainen

Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio

Sylvester Pöntinen – Eelis Kesäläinen

TOIMI NÄIN:

Ilmoittaudu/ilmoita Tilkasten-Värrin Sukuseuran nettisivuilla  olevalle ”Osallistumislomakkeelle” osallistujien (lahjan saajien) nimet.

Maksa ilmoittautumalla varaamasi liput á 15 € / osallistuja(t) Tilkasten-Värrin Sukuseuran tilille FI03 4711 1020 0082 31 ja kirjoita myös maksun viestikenttään kaikkien osallistujien nimet.

Toimi nopeasti, vaikka et lippua lahjaksi ostaisikaan, sillä paikkoja on rajoitetusti ja 27.1. on varsin pian.

Jos annat lipun lahjaksi, niin avaa liite ”Lahjalippu 27.1.2019 pdf” niin voit tulostaa sen tai lähettää liitteen lahjan saajalle sähköisesti. Voit lähettää tämän viestin edelleen niille suvun jäsenille, jotka voisivat olla kiinnostuneita asiasta, mutta eivät ole postituslistalla.