TILKASTEN-VÄRRIN SUKUSEURA

Lähde seikkailulle sukusi juurille. Meitä Tilkasten-Värrin sukuun kuuluvia on kaiken kaikkiaan arviolta 7 000, joista elossa olevia arviolta 4 000 ja näistä sukuseuran jäseniä on noin 500. Voit solmia kontakteja uusiin sukulaisiisi sekä löytää vanhat tuttavasi joka toinen vuosi järjestettävissä sukukokouksissa. Yhteisillä retkillä tutustumme sukumme entisiin ja nykyisiin kulttuuripersooniin ja sukuamme kiinnostaviin kohteisiin. Jäsenkirjeitse saat tietoa sukuseuran toiminnasta. Voit myös tulla mukaan toimintaamme kehittämään sukuseurastamme entistäkin vireämmän.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä 15 vuotta täyttäneet suvun jäsenet, jotka ovat Tilkasten Matin ja Värrin Liisan tai Värrin Mikon ja Tilkasten Leenan jälkeläisiä tai ottolapsia tai heidän puolisojaan. Sukuseuran hallitus hyväksyy jäsenet.  Tarkempaa tietoa jäsenyydestä löydät sääntöjen 4 §:stä.

Jäsenmaksu on 12 € / vuosi. Jäsenmaksusta päättää sukuseuran vuosikokous. Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain. Mikäli jäsenmaksu jää maksamatta kaksi kertaa peräkkäin, henkilö poistetaan jäsenluettelosta. Osoitteenmuutoksista aiheutuu usein ongelmia, joten muistathan ilmoittaa muuttuneet osoitetietosi sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Sukuseuran hallitus pitää jäsenluetteloa. Liitteenä henkilötietolain mukaiset jäsenrekisteriseloste ja sukututkimusrekisteriseloste.

Webdesign by Codeart © 2020